Voor bedrijven

Sponsor mogelijkheden

Als USC organiseren wij verschillende evenementen door het jaar heen. Deze evenementen bieden een scala aan mogelijkheden tot sponsoring. Zo wordt er eenmaal per jaar het grootste jaarlijkse studentenfeest in Utrecht, de Ancient party, georganiseerd. Daarnaast organiseren wij in samenwerking met de Universiteit Utrecht en de Hogeschool Utrecht de introductieweek: de Utrechtse Introductie Tijd (UIT-week). Dit is met afstand het grootste studentenevenement in Utrecht en daarmee de mogelijkheid om een grote groep – nieuwe – studenten te bereiken. Deze twee evenementen zijn slechts een kleine greep uit de activiteiten die het USC organiseert. Wanneer u geïnteresseerd bent in het sponseren van een van deze evenementen neem dan contact met ons op.

USC Recruitment mogelijkheden

Ancient party

4.500 studenten

3 dagen

Jaarlijks in oktober wordt er op de sociëteit PhRM en in de Woolloomooloo de Ancient Party georganiseerd. Drie dagen lang zullen dit de plekken zijn waar meer dan 4.500 studenten kunnen genieten van bekende DJs en artiesten.

UIT-week

11.000 studenten

5 dagen

Ieder jaar in augustus zal Utrecht traditioneel in de belangstelling staan van ongeveer 11.000 (aankomende) studenten die vol enthousiasme beginnen aan een nieuw leven in Utrecht. Om de aankomende studenten wegwijs en vertrouwd te maken met onze stad, organiseren de Universiteit Utrecht en de Hogeschool Utrecht jaarlijks in samenwerking met studentenverenigingen de introductieweek (kortweg de UIT).

Jazz festival

Jazz festival

7.000 bezoekers

1 dag

Het Utrechts Jazzfestival wordt georganiseerd op het Janskerkhof. Tijdens deze dag komen er gratis jazzartiesten spelen in het hartje van Utrecht. Om een groot draagvlak te creëren wordt er goed gebruik gemaakt van een drukbezochte website, Facebook en Instagram. Het bezoekersaantal loopt op tot ongeveer 7000 bezoekers uit Utrecht en omstreken.

Beatrix

Beatrix

9.000 bezoekers

2 dagen

Tijdens het BEAT-RIX Open Air festival zal het Janskerkhof volstromen met publiek van binnen en buiten Utrecht. De dag zal gevuld worden door verschillende artiesten en DJ’s en zal net als alle festiviteiten in Utrecht tot zes uur duren. De afgelopen jaren is het BEAT-RIX Open Air festival uitgegroeid tot het grootste openlucht evenement van provincie Utrecht tijdens koningsdag.

Woase

2.500

1 dag

Tijdens WOOASE zal Plas Middelwaard volstromen met studenten van binnen en buiten Utrecht. Het bezoekersaantal bedraagt ongeveer 2500 studenten. In de diversiteit van het aantal bezoekers; beginnende studenten, afstuderende studenten en jonge starters, creëert het voor uw bedrijf een perfecte mogelijkheid om zich te profileren bij onze bezoekers.

Boksgala

1.500 studenten

1 avond

Tijdens het Boksgala zullen 10 studenten het onder toeziend ook van 1500 man opnemen tegen elkaar in de boksring. Naast een professionele scheidsrechter en cameraploeg wordt de avond afgesloten met bekende artiesten. De opbrengst van deze avond gaat allemaal naar het goede doel.

Almanak

Almanak

5000 lezers

1.400 exemplaren

De Almanak wordt sinds 1823 jaarlijks door de Commissie tot Redactie van de Utrechtsche Studenten Almanak gemaakt. Het fungeert als naslagwerk en bevat uiteenlopende informatie voor studenten. Niet alleen is de uitreiking een van de hoogtepunten van onze vereniging, daarnaast wordt het boek het hele jaar door intensief gebruikt.

ReunistenVox

ReunistenVox

1.500 lezer

1.400 exemplaren

De Reünistenvox is het medium om de reünisten van het Utrechtsch Studenten Corps op de hoogte te stellen over het reilen en zeilen van het USC. Hierin staan onder andere interviews met reünisten, maar ook verhalen over de leden van nu. Een commissie van drie leden werken nauw samen met de ab Actis van de Senaat om ervoor te zorgen dat ook dit jaar de Reünistenvox vol zal staan met interessante verhalen van spraakmakende reünisten en de stand van zaken van het USC. Ook dit jaar zal de inhoud bestaan uit artikelen die de commissie zelf aandraagt, wat de Reünistenvox elk jaar weer een genot maakt om te lezen!

Utrecht Union

Utrecht Union

5.000 lezers

1.400 exemplaren

De Utrecht Union is een initiatief voor en door Utrechtse studenten geïnspireerd door gelijknamige initiatieven uit Cambridge en Oxford. De Utrecht Union wil studenten in aanraking laten komen met excentrieke mensen en unieke perspectieven. Dit om studenten te laten realiseren dat er een enorme variëteit is in opvattingen en denkwijzen. Iets wat vaak onderbelicht is binnen je eigen, vertrouwde bubbel. De vrijheid van het studentenleven geeft je de kans om je te laten motiveren en om richting te geven aan je bestaan.