Over ons

Centrale Financiële Commissie

Duurzaamheid USC

De Centrale Financiële Commissie is het overkoepelend sponsororgaan van het Utrechtsch Studenten Corps. De commissie telt in totaal zes leden die zich een jaar lang inzetten voor het sponsorbeleid van de vereniging.

Samenwerkingen

Voor zakelijke samenwerkingen is de CFC hét centrale aanspreekpunt van het USC. De CFC is nauw betrokken bij het acquisitieproces van een breeds scala aan  evenementen. Hierdoor hebben wij een helder inzicht in het publiek en bereik van onze activiteiten, en kunnen wij voor u altijd de juiste match vinden! Wij helpen u dan ook graag met het vinden van een juiste sponsormogelijkheid of een carrière-evenement waarbij u kan deelnemen. 

Carrière evenementen

Daarnaast organiseert de CFC zelf ook een aantal activiteiten. Onze carrière-evenementen zijn de ideale manier om onze studenten te leren kennen. Het USC heeft meer dan 1250 ambitieuze, ondernemende studenten die zich ook naast hun studie ontwikkelen. Tijdens een bedrijvendag of -diner kunt u hen zowel inhoudelijk als informeel leren kennen. Daarnaast krijgen onze studenten de mogelijkheid om de sfeer binnen uw bedrijf te proeven en inzicht te krijgen in uw de werkzaamheden. Evenementen als de Dag van de Advocatuur, Consultancy Day en de Corporate Day zijn jaarlijks een groot succes, waar zowel bedrijven als deelnemers positief op terugkijken.

De Centrale Financiële Commissie

Rense Schouwink

President

Oedse Stienstra

ab Actis

Max Besseling

vice-ab Actis

Christiaan Kole

Fiscus Primus

Bas Molen

Fiscus II

Timo Vossebeld

Fiscus III